TAK- och

fasadvård

Har du ett tak med betongpannor som börjar komma till åren är det hög tid att göra en kontroll. Istället för att byta pannorna kan en målning eller taktvätt räcka för att öka livslängden. Denna metod kan vara upp till 70% billigare än att byta hela taket.

 

Betongtaksfärg

Flexibel UV-resistent betongtaksfärg för utomhusbruk, snabbtorkande, vattenavstötande och diffusionsöppen. Tikkurila takfärg ger ett optimalt skydd till ditt tak.

 

 

1

 

Nordsan rengör och tvättar betongtaket på villan eller flerfamiljshuset. Om ni önskar kan vi även genomföra fasadtvätt under samma tillfälle som taket tvättas.

 

 

 

2

 

Vi besiktigar taket och ser över eventuella skador. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna lämna garanti på vårt arbete.

 

 

3

 

Efter rengöring och besiktning förseglar vi pannorna och målar dom i valfri kulör. Resultatet blir en ny slitstark yta som är långsiktig och kostnadseffektiv.

NockWire

 

Håll fåglarna borta från taket. Fåglars avföring är frätande och kan skada hustaket. Med NockWire installerat slipper du detta problem.

LeafGuard

 

Slipp problem med igensatta stuprännor och jobbiga moment för att rengöra dessa. Med en LeafGuard håller du  löven borta från stuprören.

Passa på att installera smarta tillbehör i samband med takvård